hirdetés

Omega-slágerek az ExperiDance új táncos musicaljében

Omega-slágerek az ExperiDance új táncos musicaljében
forrás:commons.wikimedia.org

Budapest, 2016. február 17., szerda (MTI) – Az Omega együttes 21 slágere hangzik el az ExperiDance új táncos musicaljében: a Gyöngyhajú lány balladája című produkció premierje március 12-én lesz a budapesti RaM Colosseumban.

A Kossuth-díjas Omega együttes és az ExperiDance Production közös produkciójában Szomor György, Fésűs Nelly, Koós Réka, Gergely Róbert, Lux Ádám, R. Kárpáti Péter, Simon Panna Boglárka és Békefi Viktória játsszák a főszerepeket.

Pozsgai Zsolt író és rendező a tánctársulat és az Omega számára készítette a művet. A Gyöngyhajú lány balladájában – amelynek címe Presser Gábortól származik – a nyolc musicalszínész mellett az ExperiDance 24 táncosa és egy négyfős zenekar lép színpadra.

A musical egy nyári szerelmi kalandot mesél el és olyan legendás Omega-slágerek hangzanak el benne, mint a Trombitás Frédi, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék, a Fekete pillangó és a Gyöngyhajú lány.

A produkció március 12-én egy, március 13-án két előadással mutatkozik be a RaM Colosseumban, ezt követően áprilisban és májusban is láthatja a budapesti közönség. Március 19-én az Audi Aréna Győr színpadán, április 30-án a Miskolci Jégcsarnokban lesz megtekinthető az előadás.

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmailFacebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail